Patovet - laboratoriojärjestelmä:
Etusivu»Patovet»Ohjeet - asiakas

Kirjaudu sisään

Käyttöohjeet - asiakas

Patovetin laboratoriojärjestelmän käyttöohjeet

Kirjaudu aluksi sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. Jos olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden salasanan "Unohtuiko salasana" -toiminnolla. Huomaa, että sinun tulee käyttää sitä sähköpostiosoitetta, jonka olet ilmoittanut Patovetille!

Kirjautumisen jälkeen sivun vasempaan reunaan ilmestyvät toimintolinkit "Lisää lähete" ja "Lähetteet ja vastaukset". Yläreunassa on lisäksi Omat tiedot -toiminto, josta voit muuttaa omia yhteystietojasi.

Lähetteen lisäys ja tulostus

Lisää lähete -sivulla voit tallentaa järjestelmään uuden laboratoriolähetteen. Lähetteeseen tallennetaan omien yhteystietojesi lisäksi eläimen ja omistajan tiedot. Kaikki eläimen tiedot eivät ole pakollisia. Kirjoita lähetetekstiin haluamasi läheteteksti. Tallenna lähete painamalla alareunasta "Tallenna" -nappia. Kun lähete on tallennettu, palataan sivulle jossa listataan kaikki tunnuksellasi tallennetut lähetteet ja vastaukset. Lähete voidaan tulostaa "Tulosta lähete" -linkistä. Lähete avautuu PDF-tulosteena. PDF-tulosteita varten tarvitset Adobe Reader -ohjelman. Voit ladata sen tarvittaessa tästä linkistä.

Liitä lähetetuloste Patovetiin postitse lähetettävän näytteen mukaan.

Lähetteiden ja vastausten selaus

Asiakasnumerollesi tallennettuja valmiita vastauksia sekä lähetettyjä lähetteitä, jotka odottavat vielä käsittelyä, voit selata Lähetteet ja vastaukset -toiminnolla. Lähetteitä, joiden käsittelyä ei ole vielä aloitettu Patovetissä, voit muokata "Muokkaa" -linkistä. Tällä sivulla näkyvät myös Patovetin syöttämät lähetteet.

Valmiit lausunnot ovat nähtävissä ja tulostettavissa tältä sivulta. Lähetteen voi avata ruudulle "Näytä" -linkistä, ja tulostaa "Tulosta lausunto" -linkistä.

Kun lopetat käytön, muista kirjautua ulos.